Ръководството на Топлофикация-София е постигнало споразумение със синдикатите да намали

...
Ръководството на Топлофикация-София е постигнало споразумение със синдикатите да намали
Коментари Харесай

Топлофикация-София намалява администрацията си с 20% до средата на годината

Ръководството на Топлофикация-София е постигнало съглашение със синдикатите да понижи администрацията на сдружението с 20%, заяви за „ 24 часа “ изпълнителният шеф на столичното парно Александър Александров.

„ Този развой стартира от началото и ще продължи доникъде на годината. Тази оптимизация е допустима поради модернизацията на сдружението “, прецизира Александров.

По думите му сполучливото въвеждане на интегрираната осведомителна система ERP SAP ще разреши на компанията да усъвършенства човешките си запаси и в същото време ще подсигурява по-бързо и дейно обслужване на клиентите.

Паралелно с това „ Топлофикация-София “ ще продължи да подменя топлопреносната си мрежа, с цел да понижи загубите си, обобщава изпълнителният й шеф.

„ Освен това от началото на годината участваме на газовата борса. Там закупуваме газ на конкурентни цени. Засега търгуваме до 30 на 100 от нужната ни суровина, само че стремежът ни е през идната година този % да нарасне до 50 на 100. Продаваме 100% от творби от нас ток на свободния пазар без медиатор. Имаме явен проект, който ще осъществяваме през идващите няколко години “, твърди Александър Александров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР