Ръководството на Спартак Варна е твърдо решено отборът да е

...
Ръководството на Спартак Варна е твърдо решено отборът да е
Коментари Харесай

Спартак Варна вдига драстично бюджета за заплати, Херо с ударна селекция

Ръководството на Спартак Варна е твърдо решено тимът да е в efbet Лига и през сезон 2023/24 година. Именно по тази причина по високите етажи на " соколите " са взели решение да вдигнат бюджета за заплати с към 50% след Нова година, с цел да може в тима да бъдат привлечени играчи с по-високи хонорари, научи Gong.bg . Именно такива футболисти са нужни на варненци, с цел да съумеят да се преборят с останалите отбори в дъното на класирането. 

Вече стана ясно, че зимната подготовка на спартаклии ще бъде водена от Димитър Димитров - Херо, който реализира сделка с управлението и ще се причисли към варненци през новата година. Херо към този момент работи по селекцията, като още на първата подготовка през 2023 година с тима ще са най-малко петима нови играчи. Целта, която си слага Херо, а и шефовете на " соколите " е най-малко бараж за оставане в елита. 

Все още няма изясненост дали Киселичков и останалите треньори ще останат в щаба на Херо за напролет, само че по всяка възможност точно това ще са хората, на които ще разчита опитния експерт до края на сезона. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР