Ръководството на Северна Корея смята, че войната със САЩ е

...
Ръководството на Северна Корея смята, че войната със САЩ е
Коментари Харесай

Северна Корея: Въпросът е кога ще избухне войната със САЩ

Ръководството на Северна Корея счита, че войната със Съединени американски щати е неизбежна, сподели представител на външното министерство, представен от ДПА.

Той увери, че "единственият въпрос е по кое време ще избухне войната ".

Американските "маневри към нуклеарна война " вършат войната на Корейския полуостров неизбежна, акцентира цитираният представител на севернокорейското външно министерство през вчерашния ден.

ВИЖТЕ 10 НЕЩА, ЗА КОИТО МОГАТ ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) УБИЯТ В СЕВЕРНА КОРЕЯ, В ГАЛЕРИЯТА НИ

Северна Корея постоянно упреква Съединени американски щати, че готвят нахлуване против нея под формата на взаимни военни маневри с Южна Корея.

Вашингтон и Сеул отхвърлят да имат такива планове.

Във видеото нагоре ще видите последната ракета, която Северна Корея изстреля в края на ноември

#USA #TIME MAGAZIN #NEWS broadcast by #EMET_NEWS_PRESS: North Korea Says Nuclear War on the Peninsula Is Inevitable and an ‘Established Fact’ - (SEOUL, South Korea) — North Korea says a nuclear war on the Korean Peninsula has become a matter of when,... https://t.co/UTmpEsfPj0
— Richard Krauss (@emet_news_press) 7 декември 2017 година
В понеделник американските и южнокорейските военновъздушни сили започнаха годишните си взаимни учения. В тях вземат участие над 230 изтребителя, в това число американски Ф-35 вид стелт, и към 12 000 бойци.

Маневрите ще продължат до петък и ще бъдат най-големите до момента. В сюжета им влиза и изпращането от Съединени американски щати на два от най-модерните бомбардировачи с отдалечен обхват, Б-1Б, в Южна Корея от базата им на тихоокеанския остров Гуам, заяви по-рано южнокорейският генщаб.

Тръмп за КНДР: Ад, който никой не заслужава

Тръмп отново се заяде с КНДР, те го нарекоха „ духовно неустойчив “

След севернокорейското изказване от през вчерашния ден, през днешния ден ръководителят на комисията по интернационалните каузи в Съвета на Федерацията на Русия Константин Косачов се срещна със севернокорейския дипломат в Москва Ким Хен Чжун.

"От страна на Северна Корея бе доказано, че Пхенян не е заинтригуван от ескалация на спора, а още по-малко от започване на бойни дейности, само че той не се бои от война, както бе дефинирано във вчерашното изказване на министерството на външните работи на Северна Корея ", сподели Косачев след срещата.

КНДР заплаши да „ потопи “ Япония, даде обещание „ пепел и мрак “ на Съединени американски щати

Колко елементарно президентът на Съединени американски щати може да стартира нуклеарна война

Той добави, че Русия не е заинтригувана от повишаване на напрежението към Корейския полуостров и ще предприеме всички вероятни ограничения, с цел да няма такава ескалация.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР