Ръководството на Рома ще направи втори опит да привлече звездата

...
Ръководството на Рома ще направи втори опит да привлече звездата
Коментари Харесай

Рома подновява офанзивата за Рияд Марез

Ръководството на Рома ще направи втори опит да притегли звездата на Лестър Рияд Марез. Английският отбор ще бъде надалеч по-склонен да продаде алжиреца, само че при всички положения ще желае да го направи на „ точната цена”, написа „ Франс футбол”.

„ Джалоросите” бяха настойчиви до последно през лятото на 2017-а, когато пробваха всичко, с цел да смъкнат високата цена, която Лестър сложи на Марез. Тогава „ лисиците” упорстваха да получат минимум 50 милиона евро.

Марез не се е отказал от концепцията да загърби Лестър

През август римляните предложиха 40 милиона, като най-после бяха принудени да свият платната и да насочат вниманието си другаде. Така на „ Олимпико” дебаркира нападателя на Сасуоло Грегоар Дефрел, който дотук обаче разочарова тотално.

26-годишният французин също по този начин дотук претърпя не едвам и две травми, които го спънаха в допълнение, по тази причина Рома счита, че е време да работи по-решително в намирането на нов флангови състезател.

Арсенал възобновява своя вкус към Рияд Марез

В същото време би трябвало да се признае, че римският гранд не е единственият, който се интересува интензивно от Марез. Арсенал и Наполи също кроят проекти за играча, който през февруари ще навърши 27 години.

Дотук през сезона Марез има 8 гола и 8 асистенции в 24 мача на всички фронтове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР