Ръководството на Реал Мадрид ще се откаже от преговорите с

...
Ръководството на Реал Мадрид ще се откаже от преговорите с
Коментари Харесай

Реал Мадрид се отказва от Икарди заради жена му


Ръководството на Реал Мадрид ще се откаже от договарянията с голмайстора на италианския Интер Мауро Икарди, в случай че в тях взе участие брачната половинка на аржентинския национал Уанда Нара.

По време на зимния трансферен прозорец от кралския клуб не пожелаха да поддържат връзка делово с някогашната порноактриса, която се изявява и като персонален сътрудник на Икарди, във връзка възможен трансфер на нападателя на " Сантяго Бернабеу ". " Белите " ще се придържат към позицията си и през лятото, само че до договаряния може да се стигне, в случай че бъде притеглен различен медиатор.



Освен Уанда Нара, в черния лист на Реал попада и Мино Райола, който съставлява имена като Пол Погба, Златан Ибрахимович, Джанлуиджи Донарума, Хенрих Мхитарян и други известни имена.

В опит да задържи огромната си звезда, Интер ще се опита да възобнови контракта му и да включи в него откупна уговорка на стойност най-малко 160 млн. евро.

За подписа на аржентинеца ще се бори и Челси. Според информациите, " сините " от Лондон към този момент са предложили 63 млн. евро за аржентинеца.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР