Ръководството на Премиър лийг вече има план за евентуалното допускане

...
Ръководството на Премиър лийг вече има план за евентуалното допускане
Коментари Харесай

В Англия са готови за следващата стъпка спрямо феновете на стадиона

Ръководството на Премиър лийг към този момент има проект за възможното допускане на трибуните на цели 10 000 ентусиасти. От през вчерашния ден почитателите публично се завърнаха по някои игрища. На едни места могат да влизат по 2000, на други - по 4000, а на трети остава затворено за ентусиасти, като това зависи от броя на инфектираните в региона на града.

Ако броят на случаите от ковид на Острова продължи да спада, за началото на януари се плануват няколко теста, при които на избрани игрища да бъдат допускани въпросните по 10 000 почитатели. Идеята е да се види дали тази маса хора ще може да бъде ситуирана съгласно условията на здравните управляващи, а и дали самите последователи ще съблюдават отдалеченост и всичко друго належащо.

There will be plenty of signs for fans to follow to ensure they remain in the Supporter Zone and to maintain safe social-distancing at all times

Hand-sanitisers will be stationed before and after turnstiles, with fans encouraged to make use of them regularly
— Premier League (@premierleague)
Мениджърите на и и към този момент стачкуваха, че определените за тестванията избрани клубове ще бъдат облагодетелствани за сметка на други, тъй като ще се радват на доходи от билети за тези 10 000 индивида.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР