Ръководството на Пирин (Благоевград) подкрепи своя служител Велислав Елезов, който

...
Ръководството на Пирин (Благоевград) подкрепи своя служител Велислав Елезов, който
Коментари Харесай

Пирин с официална позиция за конфликта на своя служител с кмета на Симитли

Ръководството на Пирин (Благоевград) поддържа своя чиновник Велислав Елезов, който се обърна към съда поради спор с кмета на Симитли Апостол Апостолов. Елезов твърди, че Поли му е нанесъл тежък побой.

" Орлетата " разпространиха декларация на уеб страницата си, в която приканват способените институции да стигнат до цялостната истина и да я показват на обществеността.

" Във връзка с медийните изявления след 31 януари, свързани с нашия админ Велислав Елезов, сме длъжни да изразим формалната позиция на ОФК Пирин, като заявяваме, че Велислав Елезов е освен един от най- значимите хора в нашия екип, той е човек който дава сърце и душа за клуба.

" Всички сме съпричастни и го поддържаме безусловно в борбата му за право и правдивост. Смятаме, че Република България е демократична и правова страна, в която разногласията следва да бъдат решавани пред способените управляващи.

Разчитаме на правоохранителните органи и правосъдната власт да доближат до обективната истина и тя да стане публично притежание ", написаха " орлетата " на формалния си уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР