Ръководството на ПФК Левски се обяви в подкрепа на фондацията

...
Ръководството на ПФК Левски се обяви в подкрепа на фондацията
Коментари Харесай

ПФК Левски подкрепи фондацията Ангели на пътя

Ръководството на ПФК Левски се разгласи в поддръжка на фондацията " Ангели на пътя ", чиято съществена задача е да се бори за законодателни промени и по-строг надзор по пътищата против пияни, дрогирани водачи и прекомерно високите скорости.

Официалното разкриване на организацията ще се състои на 4 февруари, а от " Синия клуб " написаха, че част от аргументите да се включат в задачата на " Ангели на пътя " е случаят с четирима последователи на тима, които починаха след първия дуел с Айнтрахт Франкфурт в плейофите на Лигата на конференциите предишния уикенд.

Ето го и цялото известие от ПФК Левски:

" ПФК Левски в никакъв случай не е бил просто футболен клуб, а нещо доста повече в обществото. Като такива ние сме длъжни да застанем зад публично значими дела. Точно такава е войната по пътищата, която лишава животи всеки ден. Още е свеж ужасът от нещастието след мача с Айнтрахт (Франкфурт), когато загубихме петима наши братя в злополука.

Затова ПФК Левски декларира своята съпричастност към фондация „ Ангели на пътя “. Нейна съществена задача ще бъде да се бори за законодателни промени и по-строг надзор по пътищата против пияни, дрогирани водачи и прекомерно високите скорости.

ПФК Левски застава зад идеята да се спре войната по пътищата и да се вземат оптимално съществени ограничения против всички извършители. Животът е най-голямата полезност, животът няма цвят или клубна принадлежност ", написаха от Левски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР