Ръководството на ПФК Ботев послуша гласа на привържениците си и

...
Ръководството на ПФК Ботев послуша гласа на привържениците си и
Коментари Харесай

Ботев Пловдив обяви подкрепата си за Димитър Бербатов

Ръководството на ПФК Ботев послуша гласа на последователите си и ще поддържа Димитър Бербатов в битката за президентския пост в БФС. През седмицата пловдивчани се допитаха до почитателите си посредством анкета, а изборът на последователите беше изрично за Бербатов.

От управлението на Ботев разгласиха формалната си позиция на своя уебсайт и показаха вяра, че „ дългогодишният крах на футбола в България е към своя край “.

Ето какво още написаха от Ботев:

„ Уважаеми Ботевисти,

ПФК „ Ботев “ взе своето решение кой от претендентите за президент на БФС да поддържа на идния конгрес на футболната централа.

Желаейки да бъдем открити и почтени както с вас, нашите последователи, по този начин и с цялата футболна общност, считаме, че достойното държание изисква да кажем обществено кой от кандидатите ще получи гласа на нашия клуб.

На база гласуването в формалната клубна анкета, целяща да разбере и почете позицията на „ жълто-черната “ общественост, управлението на ПФК „ Ботев “ ще поддържа Димитър Бербатов и неговия екип в битката им за смяна в българския футбол.

Искрено имаме вяра, че дългогодишният крах на футбола в България е към своя край, като разчитаме, че с техния неоспорим престиж, както и със декларираните упоритости за развиване на най-популярната игра, ще съумеят да повдигнат българския футбол на едно по-високо равнище.

Пожелаваме на всички претенденти да проведат идния конгрес на БФС в дух на взаимно почитание и великодушие, с цел да може най-после победител да бъде Футболът.
С почитание,

Ръководството на ПФК „ Ботев “



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР