Ръководството на ПФК Арда реши да направи жест към своите

...
Ръководството на ПФК Арда реши да направи жест към своите
Коментари Харесай

Арда с жест към феновете

Ръководството на ПФК Арда реши да направи жест към своите почитатели, като понижи цените за последните два домашен мача на тима.

Първият е на 26 май против Локомотив Пловдив, а вторият е решителната борба за Европа против Черно море на 30 май.

"Надяваме се, че по този метод Вие, нашите почитатели ще извършите позволения потенциал на "Арена Арда " и ще покажете за следващ път, че сте нашият 12-ти състезател ", пишат от клуба.

"Искаме да благодарим за голямата поддръжка, която показахте към тима на Арда на финала за Купата на България. С дейностите си на трибуните, Вие показахте, че сте най-културните почитатели в България. Вие не
отговорихте на провокациите, а подкрепяхте играчите от първата до последната минута. След новата заповед на министъра на опазването на здравето, на стадионите се позволяват 50 % от общия потенциал на оборудването. Надяваме се, че в последните два мача Арена Арда ще се трансформира в добре познатата цитадела на тима.

Билети за двата мача с Локомотив Пд на 26 май и Черно море на 30 май, към този момент са в продажба и може да ги закупите от бензиностанции OMV и в магазини Office 1. На 25 май от 10:00 ч. ще бъдат отворени и касите на
Арена Арда, както и във почитател магазина на стадиона. В деня на мача с Локомотив Пд, също от 10:00 до края на първото полувреме ще може да закупите билети и за двата мача.

ЦЕНИТЕ СА СЛЕДНИТЕ:
СЕКТОР "А " ЛОЖА - 10 лева
СЕКТОР "А " и "В " - 8 лева
СЕКТОР "Б " и "Г " - 5 лева ", прибавят още от Арда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР