Ръководството на Пари Сен Жермен става все по-настоятелно в опитите

...
Ръководството на Пари Сен Жермен става все по-настоятелно в опитите
Коментари Харесай

ПСЖ вдига оборотите в преследването на Алегри

Ръководството на Пари Сен Жермен става все по-настоятелно в опитите си да отмъкне Масимилиано Алегри от Ювентус, твърди в днешния си брой „ Гадзета дело спорт”. От много време насам френският гранд пробва да ангажира експерт от международна класа и сега италианецът е огромният им любимец.

Босът на ПСЖ умува и за Моу, и за Чоло

Почти неизбежно е актуалният ментор Унай Емери да бъде освободен след края на сезона. Испанецът показва неумение да преследва най-важната цел за ПСЖ – продобиване на Шампионската лига. В двете си години отпред той поредно игра на 1/8-финалите в шампионата надлежно против Барселона и Реал Мадрид, като всякога беше от губещата страна. През 2017-а елиминацията беше изключително мъчителна, защото ПСЖ изтърва задатък от 4:0 и загуби реванша на „ Камп Ноу” с 1:6. През сегашната акция крайният общ резултат против Реал пък бе 2:5, което идва да покаже, че ПСЖ към момента е надалеч от топ равнището в европейския футбол макар мощните вложения с Неймар и Килиан Мбапе.

На „ Парк де Пренс” имат дълъг лист с евентуални треньори, над който да умуват. Говори се, че в него попада и някогашният ментор на Барселона Луис Енрике. Той към този момент е провел диалог с началството, само че е сложил прекалено много нереалистични претенции.

Във Франция: ПСЖ по никакъв начин не се бави, започва атака за Конте

Затова ПСЖ е концентрирал напъните си към по-прагматичен вид треньор, а Алегри идеално се вписва в тази категория наред с Антонио Конте. По-добрите резултати на първия в Шампионската лига – 2 финала с Юве за последните 3 сезона – са повлияли и по тази причина той е първи избор за клубната администрация.

Начело на Юве експертът се потвърди кадърен да гони триумфи в Европа и да господства във вътрешното състезание, къдто превъзходството на „ бианконерите” е съвсем същото като това на ПСЖ в Лига 1.

Според „ Гадзета дело спорт” на този стадий ПСЖ контактува само с сътрудника на Алегри, само че напълно скоро ще има и по-сериозно нахлуване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР