Ръководството на Пари Сен Жермен реагира на последните слухове около

...
Ръководството на Пари Сен Жермен реагира на последните слухове около
Коментари Харесай

ПСЖ започна преговори за нов договор с Кавани

Ръководството на Пари Сен Жермен реагира на последните клюки към две от звездите си в офанзива – Килиан Мбапе и Неймар, като започва договаряния за удължение контракта на голмайстор №1 в своята история Единсон Кавани.

Настоящото съглашение на уругваеца, който позагуби водещата си роля в нахлуване, изтича в края на идващия сезон. Тогава той ще бъде на много сериозната възраст от 33 години, като очевидно във френската столица е по-силно желанието да се презастраховат от възможни разтърсвания.

Самият Кавани би бил повече от удовлетворен да остане в клуба, където играе от 2013 година насам. Неговите сътрудници на няколко пъти осъществили връзка с ПСЖ, с цел да осведомят шефовете, че са подготвени да договарят за удължение на контракта.

На този стадий прогнозите са, че първенецът на Лига 1 ще предложи продължение на съглашението с още 12 месеца, които биха им обезпечили задоволително време за реакция при всевъзможен сюжет.

През януари 2018 година Кавани изпревари Златан Ибрахимович като най-хубавия изпълнител на ПСЖ в цялата История. Той означи своя 157-и гол при 4:0 над Монпелие. Към момента уругваецът има 279 мача за ПСЖ със 193 попадения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР