Ръководството на Пари Сен Жермен няма да продължи договора на

...
Ръководството на Пари Сен Жермен няма да продължи договора на
Коментари Харесай

В ПСЖ са направили своя избор за договора на Меси след непозволеното му пътуване

Ръководството на Пари Сен Жермен няма да продължи контракта на нападателя Лионел Меси след несъгласуваното с клуба пътуване на аржентинеца до Саудитска Арабия, оповестява " Екип ". Меси има алтернатива в договора си за трети сезон на " Парк де Пренс ", само че парижани са решили да не я задействат, се показва в информацията.

35-годишният футболист беше отхвърлен от отбора за две седмици, защото вместо да тренира със съотборниците си след провалянето с 1:3 вкъщи против Лориен в Лига 1 в неделя, отлетя за Саудитска Арабия. Световният първенец с Аржентина има възбрана да играе или да тренира с тима, а заплатата му ще бъде удържана по време на отстраняването му. Меси ще пропусне идните мачове от Лига 1 против Троа и Аячо, само че може да се завърне за мача против Оксер на 21 май. Тогава той ще бъде разполагаем на клуба до края на сезона на 3 юни.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР