Ръководството на Пари Сен Жермен не спира да търси начини

...
Ръководството на Пари Сен Жермен не спира да търси начини
Коментари Харесай

ПСЖ не спира да търси варианти за CR7

Ръководството на Пари Сен Жермен не стопира да търси способи за привличането на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, написа Diario OK. Според последните клюки парижани мислели да предложат свои футболисти в договорката, единствено и единствено португалецът да дебаркира на „ Парк де Пренс “.

Реал разрешил на Мендеш да търси нов тим на Роналдо

Запознати обаче споделят, че под никаква форма имената на Неймар и Килиан Мбапе не са били обсъждани. От клуба желали да ги запазят в гонене на амбициозните цели, които са си сложили.

Твърди се, че Насер Ал-Келайфи обмислял вид да предложи Юлиан Дракслер в договорката. Има клюки, че и Единсон Кавани може да попадне в сделката.

Зидан: Не си представям Роналдо да играе другаде

Припомняме, че има редица спорни информации за бъдещето на Роналдо. Според едни, петкратният притежател на „ Златната топка “ не е удовлетворен от финансовите условия, при които играе в испанския първенец и желае да се раздели. Опциите пред него били две – Манчестър Юнайтед или ПСЖ.

Други тиражирани клюки са, че от Кралския клуб нямали ни минимум желание да се разделят с огромната си звезда, само че просто сега преразглеждането на контракта на CR7 не стояло на дневен ред.

За последно Роналдо възобнови с европейския клубен първенец през ноември 2016 година. Той парафира до 2021 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР