Ръководството на Пари Сен Жермен може да се прости с

...
Ръководството на Пари Сен Жермен може да се прости с
Коментари Харесай

Еден Азар: Във Франция бих играл само за Лил

Ръководството на Пари Сен Жермен може да се елементарни с очакванията си да притегли футболиста на Челси Еден Азар. Според френските медии националът на Белгия отдавна е трансферна цел на ПСЖ

В изявление за SFR Sport 26-годишният нападателен полузащитник обаче съобщи, че в случай че в миналото се завърне в Лига 1, то ще е, с цел да облече още веднъж екипа на Лил.

Преди да напусне френския отбор през 2012-а година, с цел да премине в Челси, Азар бе записал 50 гола в 194 мача за Лил.

"Във Франция има няколко огромни клуба и като цяло шампионата бе атрактивно, когато играх там. Също по този начин ми прави усещане, че огромните звезди желаят да играят в Лига 1, което е нещо положително. Но в случай че в миналото се завърна там, то ще е, с цел да играя за Лил, тъй като това е моят тим ", съобщи Азар.

"Имам още много сезони пред себе си и още доста цели за подчинение. В момента съм състезател на Челси и не знам какво ме чака в бъдеще. Но едно е несъмнено – в случай че се завърна във Франция, то ще играя само за Лил “, добави още Еден Азар. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР