Ръководството на Пари Сен Жермен е все по-склонно да върне

...
Ръководството на Пари Сен Жермен е все по-склонно да върне
Коментари Харесай

ПСЖ готови да си върнат Тухел

Ръководството на Пари Сен Жермен е все по-склонно да върне в клуба някогашния ментор Томас Тухел. На " Парк де Пренс " са вдигнали мерника на сегашния ментор Кристоф Галтие, който наподобява няма да продължи да води тима през идващия сезон. Френският гранд за поредна година отпадна безславно още на 1/8-финал в Шампионската лига, а не е загадка, че точно това е огромната цел на катарските притежатели на клуба и те са гневни от следващия неуспех. Затова разновидността с връщането на Тухел сега е на дневен ред, написа " Релево ".

49-годишният немски експерт бе отпред на ПСЖ в интервала 2018-2020 година, като през това време записа впечатляващите 104 победи в 140 мача и изведе отбора до финала в Шампионската лига, където загуби от Байерн. Неразбирателство с управлението обаче докара до неговото уволняване, след което той застана отпред на Челси, с който завоюва Шампионската лига през идващия сезон.

Тухел е без работа от септември насам, откакто новите притежатели на Челси взеха решение да го заменят с Греъм Потър. Наставникът е обект на интерес от много тимове, само че за момента не бърза с избора на нов клуб, който да поеме. Твърди се, че той търси съществено предизвикателство и се надява да бъде потърсен от гранд от ранга на Барселона или Реал Мадрид.

В ПСЖ наподобява са осъзнали грешката си с прибързаното уволняване на германеца и в този момент са подготвени да го върнат в клуба. На този стадий обаче не е ясно дали самият Тухел ще бъде заинтересован от сходно предложение. Като различен вид за нов ментор на парижани се спряга Зинедин Зидан.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР