Ръководството на отказа оферта от 250 000 долара за ,

...
Ръководството на отказа оферта от 250 000 долара за ,
Коментари Харесай

Странно решение на Герена: Левски отказа 250 хиляди долара за Станислав Иванов

Ръководството на отхвърли оферта от 250 000 $ за, научи Sportal.bg. Сериозно предпочитание да притегли гения показва отборът от Мейджър лийг сокър - Чикаго Файър. Интересното е, че това се случва в миг, в който " сините " имат незабавна потребност от финансова инжекция, откакто заплащането на заплати в клуба закъснява с месеци. Още по-странното е, че от средата на октомври младежкият национал е " замразен " от притежателя. Легендата на 26-кратните първенци разгласи на предходния треньор да не го взима в групата още на 15 октомври. А още по-нелогичното е, че тези решения се взимат, откакто Иванов от първи януари има право да подпише прелиминарен контракт с всеки един клуб, който има интерес към него и той желае, само че в касата на Левски няма да влезе трансферна сума. Причината за това е, че контрактът му с Левски е до лятото, а правилникът на ФИФА позволява на даден състезател да подпише с различен клуб шест месеца преди края на сегашния му контракт. Нашата медия научи, че два клуба от елита на България също имат огромно предпочитание да парафират с изпадналия в недружелюбност на " Герена " футболист. Проблемът на отбора от стадион " " е, че при контракт с роден клуб, парите от обезщетенията за развиване и образуване на футболиста до навършване на 23 години, които ще получи Левски по законите на ФИФА, са много по-малки.
Напомняме, че Наско Сираков е гневен на нападателя, защото 21-годишният футболист отхвърли трансфер в отбора от Втора Бундеслига, откакто от Левски се бяха разбрали за трансферната сума с германците. Иванов, който още през лятото разгласи на Сираков, че няма желание да напусне " Герена " без пари, просто реши, че въпросният клуб не е най-хубавата алтернатива за развиването му. Поведението и най-много отношението на управлението обаче е повече от нелогично, защото в този миг нито подвига цената на Иванов, нито го развива, нито пък прави по този начин, че футболистът да търси ползите на " сините " през зимния трансферен прозорец.
Собственикът на Левски в прав текст оповестил, че Иванов или ще подпише нов контракт, или повече няма да играе нито една минута до лятото, само че пък ще си получава заплатата. Това в миг, в който всяка стотинка е значима и почитателите вършат чудеса, с цел да оказват помощ на обичания клуб. Предложението към него е за контракт за една година със наложителна алтернатива за откупуване на стойност 700 000 евро. Цена изцяло нереална за икономическата обстановката в света, която съществено засегна и най-популярната игра на планетата.
Новият треньор на " сините ", който познава чудесно качествата на Иванов от първия си престой на " Герена ", макар че футболистът се наложи в състава при предния престой на Гошо Тодоров и при Петър Хубчев, е споделил ясно, че желае да разчита на младежкия национал. Именно под негово управление Иванов означи първите си два гола за Левски в професионалния футбол, когато се разписа в шампионата за Купата на България против.
Специалистът желае да вдигне Левски, който е на 12-о място в класирането, на крайници и по тази причина има потребност от всеки един състезател. Стоянович желае всеки един от играчите му, който е здрав, да бъде разполагаем и да се раздава на 100% в тренировките и мачовете, до момента в който е част от тима. Независимо дали този футболист има контракт за още няколко месеца или дълготраен договор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР