Ръководството на ОФК Беласица съобщи, че се разделя със старши

...
Ръководството на ОФК Беласица съобщи, че се разделя със старши
Коментари Харесай

Беласица остана без треньор

Ръководството на ОФК Беласица заяви, че се разделя със старши треньора Светлан Кондев, защото тимът към момента не може да бъде сигурен в своето оцеляване във Втора професионална лига.

След възобновяване на шампионата, отборът записва 3 загуби с по 0:1 и проваляне у дома с 1:2 от Септември. Липсата на точки накара управлението на клуба да се реши на смяна преди извънредно значимото домакинство против Струмска популярност.

Светлан Кондев заема поста от лятото на предходната година в тима на комитите, като първо беше асистент треньор, а след напускането на Петър Колев се нагърби и краткотрайно с поста на старши треньор, само че след положителни резултати беше назначен за непрекъснато.

Клубът благодари на Кондев за професионалното му отношение и приноса му към по този начин значимата битка за оставане в професионалния футбол и му пожела доста триумфи в треньорската му кариера.

В мача против Струмска популярност тимът на Беласица ще се води от треньора на вратарите Христо Бахтарлиев. Клубът ще показа новия треньор в понеделник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР