Ръководството на НСО очаква на Службата да бъде предоставена информация

...
Ръководството на НСО очаква на Службата да бъде предоставена информация
Коментари Харесай

НСО очаква прокуратурата да им предостави информация за разследвания служител

Ръководството на НСО чака на Службата да бъде предоставена информация по случая предвид на предприемане на всички законосъобразни дейности по отношение на служителя.
Това декларират от службата за защита във връзка разкритата от прокуратурата информация, че подполковник от НСО е главната фигура в поръчковото ликвидиране в София на Станка Марангозова. Тя беше открита убита на 10 октомври предходната година в автомобила си, в столичния квартал " Младост ". Марангозова е щерка на доктор Кънчо Марангозов, някогашен шеф на бургаската болница и народен представител от Българска социалистическа партия в 38-ото Народно заседание. Преживе тя беше подсъдима поради схеми вид " финансови пирамиди ".
" По мотив оповестено доседебно произвеждане за преднамерено тежко закононарушение, осъществено на 10 октомври 2019 година, против членове на проведена незаконна група, за началник на която бе разгласен чиновник на Националната работа за защита (НСО), НСО декларира, че на Военноокръжна прокуратура-София се оказва цялостно подпомагане по продължаващите дейности на проверяващите органи. ", прибавя в позицията си управлението на службата.
НСО изрично декларира, че при открита виновност следва да бъде понесена цялата суровост на закона.
Още по случая " Станка Марангозова " ще намерите в тези публикации.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР