Ръководството на Наполи не успя в желанието си да привлече

...
Ръководството на Наполи не успя в желанието си да привлече
Коментари Харесай

В Италия се чудят защо Политано се изплъзна на Наполи

Ръководството на Наполи не съумя в желанието си да притегли звездата на Сасуоло Матео Политано. На Апенините обаче се чуват разнопосочни отзиви за какво прехвърлянето се е сгромолясал минути преди затварянето на януарския прозорец.

Преговорите сред двата клуба вървяха до последно и макар по-раншните компликации, в този момент изглеждаше, че съглашението е допустимо. В последна сметка разговорът не докара до нищо, а в този момент участвалите страни изясняват това с разнообразни аргументи.

Наполи ще би трябвало да изчака за ас на Сасуоло

„ Трансферът пропадна, тъй като нямаше съглашение. Това нещо не е от днес”, разяснява сътрудникът на Политано – Давиде Липи пред радио RMC Sport. „ Знаете по какъв начин действа пазарът. Редно е да опитваш до самия край. Двата клуба си приказваха, само че не стигнаха до консенсус, а освен това състояние покупко-продажби не се вършат.”

Източници близки от Наполи обаче обясниха друго пред „ Скай Италия”. Според тях повода е напълно в Сасуоло, откъдето не са подписали в точния момент документите. Твърди се, че Наполи е изпратил договорите на Политано и Адам Унас – който трябваше да премине чартърен при „ неровердите” като част от договорката, наред с заплащането от 29 милиона евро – съответно подписани 13 минути преди крайния период.

В този период обаче шефовете на Сасуоло нито са разписали документите, нито пък са създали опит да ги записват. Наполи бе подготвен да заплати 28 милиона евро плюс 1 милион под формата на Бонуси за Политано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР