Ръководството на МВР отчита първите 6 месеца от мандата си.

...
Ръководството на МВР отчита първите 6 месеца от мандата си.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Рашков: 98% от реформата в МВР е завършена

Ръководството на Министерство на вътрешните работи регистрира първите 6 месеца от мандата си. Министър Бойко Рашков регистрира спад на престъпността.

Бойко Рашков отговори и на изказванията на " ИТН " за липса на промени във вътрешното министерство. Той съобщи, че 98% от промяната е приключена и остава единствено частта, касеща измененията в законодателството. По думите му тя не зависи от Министерство на вътрешните работи, а от Народното събрание.

" Това, което те оповестиха на нашата общност е в цялостно несъгласие и изцяло опровергава необективните, злонамерени даже бих споделил, оценки към Министерство на вътрешните работи. Министерство на вътрешните работи, синтезирам, в частност министърът, респективно политическото управление, виждате ли, не се било справяло с промените. Какво демонстрира това - че тези хора към този момент са в Народното събрание повече от една година и не знаят защо са там.

Рашков изнесе и спомагателни данни от следствието за предплатените плащани за Автомагистрала " Хемус ".Според доказателствата част от парите са отишли за пазаруване на хотели, създаване на вилни жилища и частни парцели, само че не и за строителството на автомагистралата.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР