Ръководството на Милан обмисля продажбата на един от водещите играчи

...
Ръководството на Милан обмисля продажбата на един от водещите играчи
Коментари Харесай

Милан продава атакуващ ас

Ръководството на Милан обмисля продажбата на един от водещите играчи на тима през миналия сезон Сусо. Като съществена причина се показва неимоверно високите финансови искания на играча, в размер на към 6 милиона евро.

Решението евентуално е взето след срещата сред сътрудника на играча Алесандро Лучи и клуба, на която е оповестено, че испанският нападател чака двукратно нарастване на заплатата.

Самият Сусо към момента има 3-годишен договор с “росонерите “, в който е планувана и откупна уговорка в размер на 38 милиона евро. Ръководството на Милан е скептично настроено към вероятността някой да предложи сходна сума, по тази причина са подготвени да се разделят с испанеца за към 25 милиона.

През миналия сезон някогашният състезател на Ливърпул записа 8 гола и 9 асистенции в 41 мача. Това обаче включваше и 3-месечна суша към края на сезона.

Най-вероятният претендент за подписа на крилото е испанския Атлетико Мадрид. Сделката ще е потребна и в опитите на миланския гранд да балансира счетоводните си книги пред централата на УЕФА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР