Ръководството на Мемфис Гризлис е готово да изслуша всяка оферта

...
Ръководството на Мемфис Гризлис е готово да изслуша всяка оферта
Коментари Харесай

Времето на Гасол и Конли в Мемфис е към края си

Ръководството на Мемфис Гризлис е готово да изслуша всяка оферта за водачите на отбора Майк Конли и Марк Гасол, заяви ESPN. Собствениците на клуба са решили, че отборът е достигнал цялостния си капацитет с двамата и се нуждае от възобновяване, което може да стартира още преди 7 февруари - денят на затварянето на трансферния прозорец в НБА.

Ръководството на " гризлитата " желае да построи тима към новобранеца Джарън Джаксън и Гасол и Конли към този момент не влизат в дълготрайните проекти. Проблем пред прехвърлянето на двамата баскетболисти обаче може да се окаже напредналата им възраст и сериозните заплати, които получават. 33-годишният Гасол има да взима 50 милиона $ до края на идващия сезон, до момента в който 31-годишният Конли има да получава съвсем 98 милиона $ до края на сезон 2020/21.

For first time, Memphis will begin listening to trade offers on franchise stars Marc Gasol and Mike Conley, league sources tell ESPN. Memphis has reached a crossroads and is preparing to weigh deals involving one or both of its cornerstone veterans. Story soon on ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) January 22, 2019
Ръководството на Мемфис от дълго време се пробва да се освободи и от контракта на 30-годишния Чандлър Парсънс, който има да взима 50 милиона $ до края на идващия сезон, само че към този момент тези опити са несполучливи. Гасол и Конли се трансфораха в лицата на франчайза в Мемфис, откакто изведоха отбора до 7 поредни участия в плейофите, преди серията да бъде прекратена през предходната година, когато и двамата страдаха от разнообразни контузии.

През сегашния сезон наподобява, че Мемфис още веднъж ще остане отвън битката за купата, защото тимът има баланс от 19 победи и 28 загуби и заема предпоследното 14-о място в Западната конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР