Ръководството на Манчестър Юнайтед са уверени, че Давид Де Хеа

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед са уверени, че Давид Де Хеа
Коментари Харесай

В Ман Юнайтед уверени за бъдещето на Де Хеа

Ръководството на Манчестър Юнайтед са уверени, че Давид Де Хеа ще остане в клуба, макар че договорът на вратаря изтича след една година. Двете страни са възобновили договаряния за нов договор. " Червените дяволи " са подготвени да усилят офертата и да предложат на играча заплата от 350 000 паунда на седмица. Офертата ще бъде за 4-годишен контракт с алтернатива за още една.

28-годишният Де Хеа е считан за един от най-хубавите вратари в света. Той впечатляваше почитателите с блестящите си изяви през годините на " Олд Трафорд ", само че предишния сезон позволи поредност от нетипични неточности. Той дойде от Атлетико Мадрид през 2011 година, а през 2015 година бе покрай завръщане в столицата на Испания, като на косъм от прекосяване в Реал Мадрид. Трансферът обаче пропадна в последния миг.

Enjoy life pic.twitter.com/bjp4W8iKh5
— David de Gea (@D_DeGea) June 16, 2019
До скоро огромен интерес към него имаше от страна на Пари Сен Жермен. Французите обаче в този момент са се насочили към други варианти и разновидностите пред Де Хеа не са толкоз доста. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР