Ръководството на Манчестър Юнайтед е предупредило Реал Мадрид, че няма

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед е предупредило Реал Мадрид, че няма
Коментари Харесай

Юнайтед плаши Реал с цената за Погба

Ръководството на Манчестър Юнайтед е предизвестило Реал Мадрид, че няма да пуснат звездата на тима Пол Погба за по-малко от 150 милиона евро.

26-годишният Погба имаше спорен сезон, като редуваше мощни с посредствени изяви. Макар че в самостоятелен проект с 16 гола и 11 асистенции (в 47 публични мача) акция 2018/2019 да се явява най-силната за него в цялата му кариера, халфът имаше нечовечен скандал с предходния управител Жозе Моуриньо, вследствие на което прекара прочут интервал на аварийна пейка. Наскоро самият французин загатна, че може и да е пристигнало време за ново предизвикателство, а Реал Мадрид наподобява като най-вероятната дестинация.

“Червените дяволи” се надяват, че внушителната цена ще откаже “белия балет “ от опитите да привлекат Погба. Зинедин Зидан обаче е огромен обожател на полузащитника и желае непременно той да премине в неговия тим.

13-кратният първенец на Европа се пробва да освободи място в състава си, като за тази цел би трябвало да откри покупател на уелсеца Гарет Бейл. Огромната му заплата в размер на 650 хиляди евро на седмица се оказва обаче огромна спънка за реализирането на тази цел . Въпреки всичко, Зидан към момента таи вяра, че Пол Погба ще е състезател на Реал Мадрид в края на трансферното лято.

Автор: Емануил Тодоров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР