Ръководството на Манчестър Юнайтед е отговорило отрицателно на предложението на

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед е отговорило отрицателно на предложението на
Коментари Харесай

Уест Хам получи не от Манчестър Юнайтед за Магуайър

Ръководството на Манчестър Юнайтед е дало отговор негативно на предлагането на Уест Хам за привличане чартърен на Хари Магуайър. Според Саймън Стоун от „ Би Би Си “ лондончани са се свързали с „ алените дяволи “, само че отговорът, който са получили е бил негативен.

Преди време Уест Хам притегли чартърен от Манчестър Юнайтед Джеси Лингард, което се оказа много потребен ход и за двата клуба. Сега обаче от „ Олд Трафорд “ са декларирали, че нямат желание да се разделят със своя капитан, защото мениджърът на тима Ерик загар Хаг счита, че той към момента може да играе основна роля в тима. За момента обаче обстоятелствата не са такива. Най-скъпият бранител, който бе титуляр за Англия на Световното състезание в Катар, се трансформира в четвърти избор за Ерик загар Хаг, който предпочиташе да залага на двойка Рафаел Варан – Лисандро Мартинес, а след Мондиала употребява Люк Шоу като сътрудник на французина.

Манчестър Юнайтед към момента се бори на четири фронта - Премиър лийг, Лига Европа и двата шампионата за вътрешните купи в Англия, тъй че мениджърът на тима желае всичките налични играчи да бъдат разполагаем.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР