Ръководството на Манчестър Юнайтед е опитало да заобиколи агента Мино

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед е опитало да заобиколи агента Мино
Коментари Харесай

В "Юнайтед" опитали да избегнат преговори с Райола за Холанд

Ръководството на " Манчестър Юнайтед " е пробвало да " заобиколи " сътрудника Мино Райола по време на договарянията с младата звезда Арлинг Холанд. Това твърди британското издание " Дейли Мейл ".

" Червените дяволи " имаха интерес да привлекат в редиците си нападателя на " Залцбург ", само че в последна сметка той дебаркира в " Борусия " Дортмунд.
Сменено име, 5 топки в леглото и " младият Златан ": Кой е Арлинг Холанд? "Борусия " Дортмунд заплати над 22 млн. евро за него, а той е единствено на 19 години
От " Олд Трафорд " са решили да не водят договарянията с него през Райола, а с бащата на футболиста - някогашния футболист на " Лийдс " Алф-Инге Холанд.

Снимка: Getty Images

Само че опитите им блъснали на камък и до договорка по този начин и не се стигна. Вместо това норвежецът облече фланелката на " Борусия ". От този процес на обстановката е удовлетворен и Райола, който, съгласно изявленията в пресата, е проработил 10 млн. евро. Освен това от немския клуб са се съгласили той да управлява изискванията при идващ възможен трансфер на футболиста. Представителите на " Манчестър Юнайтед " изрично са отказали такава уговорка.

Самият Райола се изрече остро за политиката на " Манчестър Юнайтед " след прехвърлянето. Той съобщи, че на " Олд Трафорд " даже Пеле и Марадона няма да могат да покажат гения си.
Мино Райола: " Юнайтед " биха развалили даже Пеле и Марадона Агентът на звездите разяснява последните футболни прехвърляния
Агентът работи с отбора по няколко прехвърлянето в последните години - на Хенрих Мхитарян и Ромелу Лукаку, които сега играят надлежно в италианските " Рома " и " Интер ", на дългогодишния му клиент Златан Ибрахимович, както и на Пол Погба. Световният първенец с Франция към момента е футболист на " Юнайтед ", само че не играе поради травма. Той не крие, че желае да продължи професионалния си път в различен тим.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР