Ръководството на Лудогорец си е поставило много амбициозната задача да

...
Ръководството на Лудогорец си е поставило много амбициозната задача да
Коментари Харесай

Лудогорец навива желан в калчото и Ла Лига швейцарец

Ръководството на Лудогорец си е сложило доста амбициозната задача да притегли нападателя Марио Гавранович, съобщи „ Тутомеркатоуеб”. Според изданието българският първенец е главният съперник на Торино и Еспаньол, които също имат мераци към 27-годишния състезател.

Кешеру отговори отива ли в Стяуа

Роденият в Лугано футболист се радва на страховит сезон с екипа на Риека. За хърватския гранд острието може да се похвали с 11 попадения в 20 срещи. Още по-добрите вести за искащите го тимове касаят неговия контракт. Споразумението с първенеца на Хърватия изтича в края на сезона и това значи, че през януари той би могъл да подпише прелиминарен договор с различен отбор.

„ Тутомеркатоуеб” твърди, че Лудогорец ще опита да реализира таман това. Както е известно, в края на акцията контрактът Клаудиу Кешеру с разградчани също ще стигне своя край, а за момента няма договаряния по подновяването му.

Ето какво направи Херо, откогато пое Лудогорец

През предишния сезон с Риека Гавранович реализира дубъл, печелейки купата и Купата на страната. Предполага се, че трансферната му цена е към 3 милиона евро.

За националния тим на Швейцария Гавранович има 11 мача и 4 гола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР