Ръководството на Лудогорец оповести мерките за сигурност, които ще бъдат

...
Ръководството на Лудогорец оповести мерките за сигурност, които ще бъдат
Коментари Харесай

Мерките за сигурност преди Лудогорец - Истанбул Башакшехир

Ръководството на Лудогорец оповести ограниченията за сигурност, които ще бъдат взети във връзка идния дуел от груповата фаза на Лига Европа против Истанбул Башакшехир в четвъртък от 22:05 часа, както и организацията около самия мач.

Башакшехир стряска, преби Галатасарай преди Лудогорец

"ПФК Лудогорец уведомява почитателите, които ще гледат онлайн мача от груповата фаза на Лига Европа против Истанбул Башакшехир в четвъртък (23 ноември) от 22,05 ч., че същия ден „ Лудогорец Арена “ отваря порти в 20,00 ч. В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят касите на стадиона. Гишетата на браншове "А1 " и "В " отварят в 17,30 ч.

В деня на мача ПФК Лудогорец приканва последователите да дойдат на стадиона допустимо по-рано, с цел да се избегне закъснение в прекосяването на пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички нужни ограничения, с цел да няма скупчване по пътеките и спешните изходи на стадиона. Умоляваме присъстващите да съблюдават напътствията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на "Лудогорец Арена " става чрез турникети по входовете.

Лудогорец угаси лампите на Локо Пд с класика

Клубът уведомява, че на "Лудогорец Арена " няма да бъдат допускани почитатели с продукти на други тимове, както и такива в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР