Ръководството на Лудогорец е платило половинита пари за изграждането на

...
Ръководството на Лудогорец е платило половинита пари за изграждането на
Коментари Харесай

Eксклузивно: От Лудогорец платили ложата на Армията, новината се пази в тайна 4 години

Ръководството на Лудогорец е платило половинита пари за построяването на VIP ложата на стадион " Българска войска ", разбра Sportal.bg . Тази вест е защитавана в загадка повече от четири години, само че през днешния ден нашата медия разкрива цялата истина.

През 2013 година човек от управлението на ЦСКА реализира контакт с сътрудник от Лудогорец с молба да го свърже с компанията, която е построила ложата на " Лудогорец Арена ". Идеята на " алените " е била да създадат сходна първокласна естрада. Разградчани откликват на молбата и свързват ЦСКА с въпросната компания. Всичко върви по проект и ложата е направена.

В момента обаче, когато би трябвало да се заплати втората вноска на компанията, един от шефовете на " алените " стартира да се крие от представителя, който го търси да си разчистят сметките. Съвсем разумно от компанията се обръщат към Лудогорец, защото един от управителните фактори е направил връзката и е непосредствен със притежателя на компанията.

Босът на българския първенец се заема със задачата да изглади връзките сред двете страни, само че и той удря на камък. От ЦСКА изрично му декларират, че нямат пари да платят. За да не си скапват връзките с въпросната компания, шефовете на " орлите " вземат решение да оправят парите, които би трябвало да се доплатят. Сумата е осем хиляди лв..

Интересното е, че през годините от Лудогорец нито един път не са дали публичност на казуса. Една от аргументите е, че шефовете на разградчани симпатизират на ЦСКА от дребни. Те са приели, че по този метод са помогнали на " алените ". От построяването на ложата с дейната помощ на Лудогорец, на " Армията " не е забит и един гвоздей.

Sportal.bg потърси управлението на " зелените " за мнение по тематиката, само че от Лудогорец изрично отхвърлиха да разясняват проблема.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР