Ръководството на лондонския театър Олд Вик“ е получило 20 жалби

...
Ръководството на лондонския театър Олд Вик“ е получило 20 жалби
Коментари Харесай

Театър „Олд Вик“ е получил 20 жалби срещу Кевин Спейси

Ръководството на лондонския спектакъл „ Олд Вик “ е получило 20 тъжби от настоящи и някогашни чиновници за непочтено държание на Кевин Спейси, който бе живописен шеф на театъра в продължение на 11 години, заяви Би Би Си.

Жалващите се споделят, че по-рано не мислели, че могат да се оплачат от Спейси, в това число и тъй като нямат задоволително доказателства.

Ръководството на театъра се извини на потърпевшите, че не е съумяло да сътвори връзки, в които чиновниците да не се опасяват да приказват за проблеми.

От 20-те тъжби 16 са от напуснали чиновници. Всички са мъже, трима от тях към този момент са се обърнали и към полицията. Инцидентите са станали от 1995 до 2013 година

Театърът е почнал следствие и е поканил Спейси да взе участие в него, само че към този момент артистът не е дал отговор на обръщението в Twitter.

Кевин Спейси се оказа в центъра на великански скандал за полов тормоз, който унищожава необратимо кариерата му. Заради обвиняванията беше преустановен сериалът „ Къща от карти “, в който играе основната роля, режисьорът Ридли Скот го изряза от кино лентата „ Всички пари на света “ месец преди премиерата през декември.

Спейси бе лишен и от специфичната премия „ Еми “, която трябваше да получи през декември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР