Ръководството на Локомотив (Пловдив) е провело спешна среща вчера на

...
Ръководството на Локомотив (Пловдив) е провело спешна среща вчера на
Коментари Харесай

Крушарски привика Гонзо на спешна среща

Ръководството на Локомотив (Пловдив) е провело незабавна среща през вчерашния ден на „ Лаута “, с цел да разиска организационни въпроси преди семейството на ФК Копенхаген в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, само че и да се проучват аргументите за загубата с 0:1 от Локомотив (София) в неделя, написа „ Мач Телеграф “.

Оказва се, че спортният шеф Георги Иванов е просрочен да задвижи процедурата по отсрочване на мача със „ железничарите “. Желанието на треньорския щаб е било тимът да получи повече време за възобновяване и подготовка сред победния реванш със Словачко и първата среща с датчаните.

На обвинявания, че не изискал отлагането на дуела с Локо (София), Гонзо е отправил рецензии към треньорския щаб. Собственикът Христо Крушарски обаче е безапелационен в поддръжката си към наставника Александър Тунчев.

Както е известно, през вчерашния ден СТК към БФС разреши отлагането на мача сред Локомотив (Пловдив) и Пирин, който по стратегия трябваше да се организира в понеделник (9 август) от 21:00 часа. Така „ черно-белите “ ще могат умерено да възнамеряват своята подготовка за двете срещи с ФК Копенхаген.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР