Ръководството на Ливърпул потвърди, че има заведено дело срещу клуба

...
Ръководството на Ливърпул потвърди, че има заведено дело срещу клуба
Коментари Харесай

От Ливърпул потвърдиха: Отиваме на съд!

Ръководството на Ливърпул удостовери, че има заведено дело против клуба от сегашния снабдител на футболна екипировка New Balance.

Говорител на мърсисайдци показа за Sky Sports News: “Можем да потвърдим, че актуалният ни снабдител на екипировка – New Balance – е почнал юридически спор против клуба. Няма да вършим никакви други изказвания по време на правосъдното производство”.

Ливърпул и New Balance се намират в последната година от сегашния си договор, който изтича през 2020 година. Американската компания заплаща по 45 млн. паунда на година.

В последните месеци обаче, Ливърпул води договаряния с концерна Nike, които са подготвени да предложат с цели 30 млн. повече. Вчера се появиха информации, че двете страни са постигнали сделка за партньорството си, само че през днешния ден стана ясно, че от New Balance ще оспорват това в съда.

Според компанията, в контракта им с Ливърпул съществува уговорка, която дава правото на New Balance да продължи партньорството с клуба, в случай че предложи сума равна на най-високата оферта – в тази ситуация тази на Nike от 75 млн. паунда. Според New Balance обаче, от „ Анфийлд” са отхвърлили този вид.

Именно по тази причина от компанията са подхванали правосъдни дейности и разногласието сред двете страни ще бъде решен от съда в Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР