Ръководството на Ливърпул е помолило представителите на Тимо Вернер за

...
Ръководството на Ливърпул е помолило представителите на Тимо Вернер за
Коментари Харесай

Ливърпул помоли Вернер за повече време

Ръководството на Ливърпул е помолило представителите на Тимо Вернер за малко повече време, преди да вземе дефинитивно решение за публична оферта към Република България Лайпциг. Клубът желае добре да реши следствията от рецесията и положението на трансферния пазар.

Вернер, чиято уговорка е в размер на 52,7 милиона паунда (60 милиона евро), е една от огромните трансферни цели на Юрген Клоп. Според информациите самият състезател също е взел решение да продължи кариерата си на " Анфийлд ".

Преди няколко месеца тази цена на нападателя изглеждаше ниска за неговите качества, само че в този момент обстановката се промени. От Ливърпул желаят още няколко седмици, с цел да проучат накъде ще тръгне трансферният пазар, след което да преценяват дали ще бъде преференциално да платят упомената сума.

Вернер към този момент разгласи, че желае смяна и пред него не стои на дневен ред трансфер в различен клуб от Бундеслигата, какъвто е Байерн (Мюнхен). Интерес демонстрират и Челси, както и Интер и Ювентус, а напоследък се твърди, че Барселона и Реал Мадрид също могат да се пренасочат към Вернер, в случай че не съумеят да осъществят по-големите си трансферни цели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР