Ръководството на Ливърпул е извършило плащане в размер на 1

...
Ръководството на Ливърпул е извършило плащане в размер на 1
Коментари Харесай

Шпионаж и във футбола! Вижте какво са правили от Ливърпул

Ръководството на Ливърпул е направило заплащане в размер на 1 милион паунда като отплата поради извънсъдебно съглашение с Манчестър Сити. Причината е недоволство на ''гражданите'' до Висшата лига за индустриален шпионаж, новината оповестява авторитетният английски всекидневник ''Таймс''.

Според изданието става дума за това, че хора на мърсисайдци са съумели да хакнат скаутската система, която ''гражданите'' употребявали. Случаят датира от 2013 година, като и двете страни създали всичко допустимо цялата история да се пази в загадка. В Сити стигат до такава степен, че наемат специалисти по компютърен шпионаж, с цел да открият сигурно, че е имало навлизане в системата им.

Въпреки всичко абсурдът си наподобява много сериозен, изключително с оглед случилото се през предишния сезон, когато мениджърът на Лийдс Юнайтед Марсело Биелса беше пратил свои хора да следят Дарби Каунти в личната им база преди директния дуел сред двата отбора в Чемпиъншип. Впоследствие аржентинецът призна, че е постъпвал по подобен метод с всичките си противници, защото разпоредбите не го не разрешават. Той обаче с подготвеност одобри наложената му глоба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР