Ръководството на Левски все още се пазари с кипърския Акритас

...
Ръководството на Левски все още се пазари с кипърския Акритас
Коментари Харесай

Левски продължава пазарлъка с кипърци

Ръководството на Левски към момента се пазари с кипърския Акритас за прехвърлянето на Джавад Ел Джемили и заради тази причина договорката се бави, оповестява " Тема Спорт ". " Сините " желаят да привлекат 20-годишното крило чартърен до края на сезона, след което да го вземат с непрекъснат трансфер, а актуалният му клуб да резервира стабилен бонус при бъдеща продажба.

Очаква се позитивна развръзка да има през тази седмица, като мароканецът с испански паспорт би трябвало да дойде непосредствено в София. Кипърският клуб, на който отпред е Бруно Акрапович, не е бил задоволен от ниската оферта на " сините " за наем и е отклонил офертата. Ел Джемили има контракт с Акритас за още три години и Левски ще би трябвало да заплати трансферна сума, с цел да го притегли.
 Левски продължава да отхвърля милиони за Хосе Кордоба
Левски продължава да отхвърля милиони за Хосе Кордоба

Решението е било взето след среднощна сбирка

Това е вторият вид, който столичани сега пробват да избегнат. При договорка за промяна на собствеността и попадане на мажоритарния дял акции в ръцете на " Спорт Рипъблик ", сините незабавно ще изплатят мечтаната сума и Ел Джемили ще облече екипа на сините.

Крилото бе изваден от групата на отбора за последните два дуела (0:2 от АПОЕЛ Никозия и 0:2 Кармиотиса) от шампионата поради договарянията за неговото прекосяване на " Герена ". През този сезон Ел Джемили бе на терена в 15 дуела за Акритас, в които осъществя две попадения. За последно той игра за отбора на 13 януари при провалянето с 0:1 от Олимпиакос Никозия. 20-годишният футболист може да работи на двата фланга на офанзивата, както и като атакуващ вътрешен полузащитник.

До момента през зимата Левски притегли трима нови. На " Герена " дойдоха централният бранител Кристиан Димитров, халфът Асен Чандъров и нападателят Рикардиньо.
 300 000 евро са извънредно незадоволителни за продажбата на Сундберг
300 000 евро са извънредно незадоволителни за продажбата на Сундберг

Оферти в офиса на Левски и за гамбиеца

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР