Ръководството на Левски вече е в напреднали преговори с четирима

...
Ръководството на Левски вече е в напреднали преговори с четирима
Коментари Харесай

Левски взе решение за Живко Миланов, Райнов, Нашименто и Костов

Ръководството на Левски към този момент е в напреднали договаряния с четирима от играчите, чиито контракти изтичат. С договори до края на шампионата са твърдите титуляри Живко Миланов и Мартин Райнов, както и почналият да получава все по-често доверието на Петър Хубчев Филипе Нашименто. В момента травма лекува Станислав Костов, който през предишния сезон стана Голмайстор №1 на шампионата с 24 осъществени попадения.

Тези са и играчите, с които клубът държи да се обвърже по-дългосрочно. Ако обаче не успее да го направи до края на годината, то от началото на 2020-а футболистите ще могат да договарят с други клубове, в които вероятно да преминат като свободни сътрудници през лятото.

" Сините " имат и трима преотстъпени, чийто договори са до края на шампионата - Деян Иванов (централен бранител, Ботев Враца), Атанас Кабов (крило, Витоша Бистрица) и Илия Димитров (централен нападател, Витоша Бистрица). Триото ще би трябвало да убеди в тези отбори, че заслужава да се завърне на " Герена ", написа " Тема Спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР