Ръководството на Левски смята да се възползва от опцията да

...
Ръководството на Левски смята да се възползва от опцията да
Коментари Харесай

Левски активира клаузата на Миятович

Ръководството на Левски счита да се възползва от опцията да задържи Милан Миятович и за идващия сезон. Черногорският вратар дойде на “Герена” през лятото и незабавно се утвърди като титуляр. Той съумя да измести от поста Николай Михайлов и не пази единствено в един дуел през есента - в 1/16-финала за Купата на България против втородивизионния Спартак (варна), който беше извоюван с 5:1.

32-годишният черногорец пристигна като свободен сътрудник, откакто се разбра с предходния си клуб - Будучност (Подгорица). Милан има добра игра с крайници и е много постоянен, въпреки да не се отличава с кой знае какъв брой огромни спасявания. Той подписа контракт с клуба за 1+1 години - т.е., в договора има алтернатива за удължаването му, в случай че клубът пожелае. Ако пък това не се случи, стражът може да напусне като свободен сътрудник през лятото.

Миятович има положителни индикатори. Той е бил на вратата в 19 турнирни мача за Левски. В 10 от тях не е разрешил на топката да премине голлинията му. По сухи мрежи черногорецът е преди всичко дружно с бразилеца от ЦСКА-София Густаво Бусато.

През зимата от Левски съвсем несъмнено ще си тръгне Николай Михайлов, който не е удовлетворен от статута си на запаса. Засега Михайлов отхвърля това, само че сигурно се оглежда за нов тим. Ако се стигне до разлъка сред двете страни, то от Левски имат няколко разновидността за дубльор на Миятович напролет. Сред тях е младият вратар на Витоша (Бистрица) Християн Василев.

" Тема Спорт "
efbet Лига 20 кръг, неделя 15 декември  Локомотив (Пловдив) 14:15предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР