Ръководството на Левски ще отпусне 370 билета за привържениците на

...
Ръководството на Левски ще отпусне 370 билета за привържениците на
Коментари Харесай

Левски отпуска 370 билета за гостуването на АЕК Ларнака

Ръководството на Левски ще отпусне 370 билета за последователите на „ сините “, които ще посетят гостуването на кипърския АЕК (Ларнака) в първа среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа на 25 август от 18:30 часа.

Ето и цялостното известие на управлението:

„ Желаещите да поддържат Левски в Кипър против АЕК (Ларнака) в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа на 25 юли, четвъртък, от 18:30 часа, е значимо да се срещнат със следната информация:

Ръководството на домакините ще отпусне 370 билета за последователи на Левски, като цените са следните – 10 € за възрастни, 5 € за лица, родени до 31.12.2001 година и 1 € за лица, родени до 31.12.2007 година и още 200 билета, първа категория, на цена от 20 €.

Футболната среща е избрана като рискова и според кипърското законодателство е належащо даването на персонални данни за закупуването на билети. До стадиона ще бъдат допускани само лица с годни билети и документ за идентичност.

За задачата, искащите да посетят футболната среща сред АЕК (Ларнака) и Левски в бранша за гостуващи последователи, следва да създадат своята поръчка на email: [email protected]. Билетите ще бъдат предоставени на нашите последователи на място в Кипър в особено самостоятелен пункт от уредника на срещата АЕК (Ларнака) против документ за идентичност (лична карта или интернационален паспорт).

Уведомяваме последователите ни, че единствено след авансово направена поръчка на горепосочения email, ще е допустимо закупуването на билети в деня на мача. За искащите да посетят срещата в Ларнака е належащо попълване на заявление, което могат да изтеглят от тук и да го изпратят на email: [email protected].

Каним последователите на Левски, които обитават в Кипър, да поддържат тима в бранша за посетители. В случай, че някой от тях към този момент разполага с FanID в системата на кипърската футболна федерация, той може да си закупи билет и за останалите браншове на стадиона. В този случай обаче не би трябвало да носи отличителни знаци и знаци на обичания тим от съображения за сигурност.

Местата, първа категория, са ситуирани в бранш В (AJK GROUP STAND, блок Marios Frangos и блок Mazotos) на стадион „ АЕК Арена “. Обръщаме се към всички последователи да поддържат тима на Левски в следващия му европейски мач, само че без прояви на експанзия, принуждение, расизъм и ксенофобия, защото те могат да донесат спомагателни тежки санкции от УЕФА на обичания ни клуб “. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР