Ръководството на Левски се е заело да реши в следващите

...
Ръководството на Левски се е заело да реши в следващите
Коментари Харесай

Ръководството на Левски иска да реши проблема с вратарите

Ръководството на Левски се е заело да реши в идващите дни вратарския проблем в тима, написа „ Тема Спорт “. В момента и тримата на този пост в отбора - Звонимир Микулич, Николай Михайлов и Николай Кръстев са с изтичащи през лятото контракти. Това значи, че след края на шампионата „ сините “ може да се окажат без състезател под рамката. Още в този момент вратарите могат да договарят с други клубове и даже да подпишат предварителни контракти с тях. На „ Герена “ обаче ще стартират диалози за бъдещето им.

Левски стартира акцията с Николай Михайлов, който пази в 15 от 16-те есенни дуела, а в последния от тях избави дузпа против ЦСКА.В единствения си турнирен мач през есента неговият дубльор Николай Кръстев позволи два гола против Царско село при равенството 2:2.

Това наложи по време на зимната пауза да бъде притеглен 31-годишният хърватин Звонимир Микулич. Той дойде като свободен сътрудник, откакто съглашението му с молдовския Шериф (Тираспол) беше изтекло. По време на зимната пауза Микулич и Михайлов получиха равни шансове, като хърватинът съумя да се пребори за титулярно място.

„ Сините “ желаят да задържат хърватина, само че не е ясно дали Левски ще успее да удовлетвори финансовите му искания, в случай че изиска покачване на възнаграждението си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР