Ръководството на "Левски" реши да прекрати предварителната продажба на билети

...
Ръководството на "Левски" реши да прекрати предварителната продажба на билети
Коментари Харесай

Тежки санкции за Левски: Глоба и 3 мача без публика заради ранената полицайка

Ръководството на "Левски " реши да приключи предварителната продажба на билети за идните домашен мачове на клуба.

Причината е, че "сините " изчакват решението на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз по случая с хвърлената самоделна бомба от бранш "Б " по време на дербито против ЦСКА, която рани една от полицайките в тунела на националния стадион.

"Левски " пусна преди ден в предварителна продажба билети за семействата против "Верея " от шампионата на 21 април и реванша за Купата на България против ЦСКА на 24 април.

"Сините " подхващат тази крачка, защото чакат тежки наказания поради дейностите на почитателите си. Според правилника на БФС, наказването за сходна постъпка е до 3 домашен мача без аудитория. Ако способените органи се произнесат, че следствията от бомбичката са тежки, то "Левски " ще остане без поддръжка по трибуните и за мача с "Ботев " Пловдив на 4 май.

Това значи, че "сините " могат да бъдат осъдени с санкция от 30 000 лева и да играят без лична аудитория в идващите 3 домашен срещи.

Ако от Дисциплинарната комисия действат по този метод, "Левски " ще бъде без поддръжка по трибуните в мачовете против "Верея " (21 април), реванша от полуфиналите за Купата на България против ЦСКА (25 април) и семейството от шампионата на "Ботев " (4 май). В мача против "канарчетата " от клуба бяха подготвили празнувания по случай 75 години от рождението на "синята " легенда Георги Аспарухов-Гунди.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР