Ръководството на Левски продължава с промените в клуба. Официалният сайт

...
Ръководството на Левски продължава с промените в клуба. Официалният сайт
Коментари Харесай

Левски обяви дългоочакваните промени в своята школа

Ръководството на Левски продължава с измененията в клуба. Официалният уебсайт на " сините " заяви, че Йончо Арсов е новият шеф на ДЮШ, а Емил Атанасов ще бъде назначен на позицията основен методист. Новите ръководители в академията на вековниците са били показани на треньорите на другите възрастови групи от изпълнителния шеф Павел Колев.
 Хубчев кара левскарите да се прегръщат
Хубчев кара левскарите да се прегръщат

Нови порядки

Йончо Арсов е роден на 3 декември 1976 година и е внук на легендата на Левски Йончо Арсов-старши. Завършва магистратура " Политически науки " в университета в Бон (Германия). От 2005 година до 2012 година придобива треньорски лиценз PRO в Германия.

Треньорската си кариера започва през януари 2009 година като помощник в Черноморец (Бургас). Следват интервали като асистент-треньор в Хайдук (Сплит), Вакер Бургхаузен (Германия), Дуисбург (Германия) и националния тим на България.

Емил Атанасов е роден на 11 август 1978 година. Завършва висшето си обучение в Националната спортна академия " Васил Левски ", компетентност " Треньор по футбол ". От 2005 година е постоянен участник в просветителни стратегии на UEFA в Норвегия, Чехия, Шотландия, Холандия, Белгия, Дания и Франция. От 2004 година до 2011 година е преподавател към Треньорската школа в България. От 2016 година е доцент по футбол в НСА " Васил Левски ".
 Окончателно пропадна прехвърлянето на Кристиан Димитров в Левски, Ботев отхвърли офертата на
Окончателно пропадна прехвърлянето на Кристиан Димитров в Левски, Ботев отхвърли офертата на " сините "

Защитникът бе мощно мечтан от Петър Хубчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР