Ръководството на Левски организира фен среща с най-новите попълнения на

...
Ръководството на Левски организира фен среща с най-новите попълнения на
Коментари Харесай

Новите в Левски на среща с феновете, ще раздават автографи

Ръководството на Левски провежда почитател среща с най-новите попълнения на тима. Привържениците ще имат опцията да се срещнат персонално с Ривалдиньо, Паулиньо, Афонсо и Нашименто и даже да си вземат подпис от играчите.

 Делио Роси и играчите ще поддържат Левски Лукойл в дербито с Балкан
Делио Роси и играчите ще поддържат Левски Лукойл в дербито с Балкан

Мачът е през днешния ден от 18 часа

Ето какво написаха на уеб страницата си 26-кратните първенци:

" Четири от новите попълнения в тима на " сините " ще се срещнат за първи път с най-запалените почитатели в магазина на VIVACOM в THE MALL на бул. " Цариградско шосе " 115 в София.

Ривалдиньо, Паулиньо, Афонсо и Нашименто ще бъдат " на терена " от 19.00 до 20.00 часа на 15-ти февруари, четвъртък, в магазина на VIVACOM в THE MALL в София, с цел да се срещнат за първи път с последователи на тима, да се снимат с тях и да раздават подписи.

Дали 7, 10,20 и 25 ще са щастливи цифри за тима на Левски следва да забележим още на 18-ти февруари в мача против Ботев Пловдив, когато започва футболната пролет за Левски.

Срещата на четиримата с почитателите е част от поредност интензивности на тима, които включват и особено видео по случай 3-ти март, с което " сините " ще покажат любовта си към играта, публиката и страната ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР