Ръководството на Левски не пропусна да благодари на своите фенове,

...
Ръководството на Левски не пропусна да благодари на своите фенове,
Коментари Харесай

Левски: За синята публика и любов просто няма стени!

Ръководството на Левски не пропусна да благодари на своите почитатели, които безусловно подкрепяха тима нощес, макар че " сините " бяха осъдени да играят домакинския си мач с Хайдук (Сплит) пред празни трибуни. Столичани отпаднаха от Лига Европа, откакто хърватите записаха победи и в двете срещи посред им.

 Хайдук в профил Левски след победа и на реванша в София
Левски направи първата крачка, само че трудността " Хайдук " се оказа невероятно за превъзмогване

" Сините " позволиха цялостен поврат против хърватския гранд и се сбогуваха с Лига Европа

Публикуваме известието на Левски без редакторска интервенция:

" Левскари,

По време на вчерашния мач против Хайдук вие за следващ път доказахте, че преградите и трудностите не значат нищо, когато става дума за обичания Левски. Вчера целият тим усети силата на " синята " обич.

Макар че трибуните бяха празни, левскарският дух беше там. Усещаше се онази невероятна сила и религия до последната секунда, която прелива в поддръжка без граници и без условия. Вчера за следващ път всички, намиращи се в пространството пред Сектор " А " потвърдиха какво значат думите " Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест! ".

За " синята " аудитория и " синята " обич просто няма стени!

Днес, можем да кажем, че борбата бе изгубена, само че не и войната!

Тепърва Левски навлиза в мачовете за шампионата и Купата на България. От през днешния ден до края на сезон 2017/2018 Левски ще има потребност от най-големия си подтик - своите последователи. Защото времената на компликации извикват на първа линия тези, които са в положение да преживеят бурята и да излязат по-силни от нея.

Защото, когато последователи и тим са едно цяло можем всичко!

Благодарим ви и за европейското държание! Благодарим ви, че доказахте и показахте, че сте неподвластни на външни провокации и нито за момент не спряхте да подкрепяте тима с едно само оръжие. Това, което единствено последователите на Левски имат - безрезервната обич към клуба си до последната секунда на всеки дуел.

Благодарим ви! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР