Ръководството на Левски напомни на своите фенове, че днес е

...
Ръководството на Левски напомни на своите фенове, че днес е
Коментари Харесай

Днес последно може да се купят билети от касите за ЦСКА-София и Левски

Ръководството на Левски подсети на своите почитатели, че през днешния ден е последният ден, в който могат да купят билети за дербито с ЦСКА-София от касите. Срещата е в събота от 17:15 часа, само че в деня на срещата билетите ще се продават единствено онлайн.

Ето известието на " сините "

Левскари, през днешния ден е последният ден, в който може да си закупите билети за мача с ЦСКА-София на каса.

Двубоят е категоризиран като " високо рисков " и в деня на дуела пропуски НА КАСА НЯМА да се продават, а САМО ОНЛАЙН на https://besttickets.bg/.

Двубоят от четвъртия кръг на плейофите на Първа лига е на Националния стадион " Васил Левски " на 20 април (събота) от 17:15 часа.

Днес билети могат да бъдат закупени от касата пред бранш „ STRABAG “ на ст. „ Виваком Арена Георги Аспарухов “, която ще работи от 11:00 ч. до 19:00 ч., както и онлайн от мрежата на БестТикетс https://besttickets.bg/, бензиностанциите на OMV, касите на „ Арена Армеец “, магазините на Office 1 и Orange.

Обръщаме Ви внимание, че всички искащи да следят дуела, би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК: http://levski.bg/front_end/img/Scan_20180820_100201.pdf

„ Сините “ последователи ще заемат своите места в секторите " В " и " Б ".

Цените на билетите са:

- Сектор " В " - 15 лв.

- Сектор " Б " - 10 лв.
Първа лига 4 кръг, събота 20 април  ЦСКА-София 17:15предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР