Ръководството на Левски на този етап няма интерес към Яя

...
Ръководството на Левски на този етап няма интерес към Яя
Коментари Харесай

Меледже не влиза в плановете на Левски, който чака оферта от Ботев за Пиргов

Ръководството на Левски на този стадий няма интерес към Яя Меледже, споделиха пред Sportal.bg източници от клуба. Както е известно, халфът на Ботев (Пловдив) е спряган за " сините ", като разменна монета с Димитър Пиргов, който пък е мечтан от " канарчетата ", само че към момента е благосъстоятелност на 26-кратните първенци на България.

От Ботев желаят пари за полузащитника, за който е бил проявен интерес от Левски, откакто е станало ясно, че " жълто-черните " не желаят да заплащат пари за бранителя на " сините ". От " Герена " пък нямат желание да оферират каквато и да е сума, защото други са цели на този пост за селекцията на Делио Роси. Освен това столичани чакат оферта от носителя на Купата на България за Пиргов, който се приготвя в София, а не на лагера в Малта.

Яя Меледже има контракт с Ботев до края на този сезон. Правата на Меледже са поделени сред някогашния началник на Ботев Румен Чандъров и настоящето управление. Чандъров, който е притежател на Септември (София), държи 60%, до момента в който 40% са при " жълто-черните ". Дори се чака в идващите часове Чандъров да вземе правата на младия полузащитник на 100%.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР