Ръководството на Левски, което обяви преди няколко дни, че ще

...
Ръководството на Левски, което обяви преди няколко дни, че ще
Коментари Харесай

Левски размисли и няма да слага видео стена на Герена за мача с Ружомберок

Ръководството на Левски, което разгласи преди няколко дни, че ще издигне специфична видео стена пред Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов " за мача с Ружомберок, размишления и се отхвърли от първичната си концепция. Както е известно, " сините " изтърпяват наказване от двама мача без аудитория поради случаите против Вадуц преди година в първия прелиминарен кръг на Лига Европа.

Ето какво написаха от Левски в формалната си страница:

Уважаеми левскари,

Бихме желали да Ви осведомяваме, че видео стена пред бранш „ А “ на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “ за мача „ Левски “ – „ Ружомберок “ от първия прелиминарен кръг на „ Лига Европа “ няма да бъде построена. Срещата е на 18 юли, четвъртък, от 19:30 часа и в нея изтърпяваме наказване от УЕФА с отнемане от аудитория поради случаите от предходната година в мача с „ Вадуц “ (Литхенщайн).

По рекомендация на делегата на УЕФА в мача с „ Ружомберок “ (Слвк), както и по отношение на повдигнатото против клуба ново обвиняване от Дисциплинарната комисия на УЕФА по член 14 от Дисциплинарния устав на европейската клубна централа поради повдигнат байрак със неразрешен знак в първата среща с „ Ружомберок “ преди седмица, управлението на ПФК „ Левски “ преценя, че рискът от следващ случай, който да донесе спомагателни тежки санкции на клуба в евротурнирите, е прекомерно огромен и затова анулира плануваното събитие.

Извиняваме се на всички последователи за породеното стеснение и Ви призоваваме още един път да се въздържате от експанзия и прояви на расизъм и ксенофобия, защото при идващ случай наказванията против клуба ще бъдат жестоки.

САМО ЛЕВСКИ!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР