Ръководството на Левски изплати забавената заплата на своите играчи, научи

...
Ръководството на Левски изплати забавената заплата на своите играчи, научи
Коментари Харесай

Левскарите получиха забавената си заплата

Ръководството на Левски изплати забавената заплата на своите играчи, научи Sportal.bg. Както е известно, футболистите трябваше да получат своите месечни хонорари за декември сред 15 и 20 януари, само че това не се случи.

Забавянето не беше признато добре от играчите на лагера в Агия Напа, защото Спас Русев и Красимир Иванов бяха оповестили на футболистите, че сходни отсрочвания повече няма да има. След назначението на Павел Колев за изпълнителен шеф на " сините ", той отиде на лагера в Кипър и даде обещание, че всичко ще бъде оправено до 7 февруари.

Тогава обаче също не беше платено на отбора, макар че парите бяха открити. Оказа се, че бюрократичен проблем с банката бави заплащането към футболистите. Все отново през вчерашния ден играчите получиха своите заплати, като към този момент могат да бъдат съсредоточени и стимулирани за мача с Локомотив (Пловдив).

Лично наставникът Георги Дерменджиев настояваше пред Колев да бъде оправен този проблем, с цел да може главите на играчите да бъдат чисти за старта на Първа лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР