Ръководството на Левски е привикало на разговор Борислав Цонев, Радослав

...
Ръководството на Левски е привикало на разговор Борислав Цонев, Радослав
Коментари Харесай

След отказ да си намалят заплатите, Левски пуска Цоневи без пари

Ръководството на Левски е привикало на диалог Борислав Цонев, Радослав Цонев и Георги Миланов преди заминаването на тима за лагер в Турция. И на тримата е препоръчано да си понижат заплатите. Миланов е дал единодушието си, до момента в който Цоневи са отказали.

Желанието на шефовете било близнаците, които получават по към 20 хиляди на месец, да си понижат възнагражденията с 50%. Те били безапелационни в решението си, че няма да създадат отстъпка. Тогава притежателят на Левски Наско Сираков ги е уведомил, че са свободни да си търсят нови тимове, а „ сините” ще ги пуснат без финансов иск през зимата, макар че имат контракти до края на сезона, научи Gong.bg .

Борислав към този момент може да се смята за несъмнено ново попълнение на Черноморец Одеса. Първоначално халфът се дърпаше за трансфер в украинския клуб, само че в последна сметка ще напусне „ Герена”.

В същото време нашата медия научи, че диалози с Гьоко Зайков за неговото овакантяване все още не са водени. Той продължава да бъде част от „ сините”.

Спортно-техническият щаб на клуба ще притегли заместници на всички напуснали футболисти през зимата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР