Ръководството на Левски е предложило 60 000 лева на месеца

...
Ръководството на Левски е предложило 60 000 лева на месеца
Коментари Харесай

Левски предложи 60 000 лв. на месец на Вили Рутенщайнер, но...

Ръководството на Левски е предложило 60 000 лв. на месеца на австриеца Вили Рутенщайнер, с цел да дойде на "Герена ", написа "Меридиан мач ", базирайки се на притежателя на сините - Спас Русев.

"Всички информации към Вили Рутенщайнер по отношение на неговото назначение и заплащане са спекулативни. Не е подходящо разнообразни осведомителни източници да разгласяват непроверена информация, която не е излязла като публична позиция на клуба ", разяснява в петък той.

Точно толкоз са му обещани и от Футболната федерация на Израел, с която също договаря.

Преди дни Рутенщайнер разяснява новото си предопределение пред австрийските медии, с което ускори спекулациите, че ще е новият мощен човек на "Герена ": "На новото място би трябвало да се построи инфраструктура, както и съвременен стадион, само че клубът е еднакъв на Рапид (Виена). "

Според вестник Maariv, Рутенщайнер към този момент е избрал оферта и е дошъл през вчерашния ден в страната, с цел да организира последни диалози с шефовете на локалната федерация и вероятно да подпише контракт. От него даже се чака да реши в сряда кой ще води националния тим на Израел. За задачата щял да има дълги диалози с водещите локални треньори Нил Клингер и Рони Леви, които сега са ангажирани надлежно с Макаби Хайфа и Анортозис.

"Той избра нас ", радват се в Тел Авив.

Според осведомени обаче, договорката не е толкоз сигурна и "сините " към момента имат късмет Рутенщайнер да одобри тяхното предложение. Една от аргументите е това, че София е много по-близо до Виена от Израел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР